Eu sunt Cătălin

Meseria de “voluntar” am deprins-o în studenție, în anul 2002, când, la deschiderea anului universitar, au venit foarte multe organizații din oraș încercând să atragă studenți care să se implice în activitățile lor. Așa că, printre informații generale despre cursuri, proiecte, afli și ce poți să faci cu timpul liber…:)

La început, m-am implicat mai puțin. Știam că vreau să fac voluntariat, dar nu știam ce… Să mă implic doar în diverse activități, să mă implic în organizare.

Și luni bune mă implicam când puteam, când era nevoie de mine, când era câte o activitate pe sufletul meu. Până am ajuns la lucruri serioase: să mă ocup de implementarea “cap-coadă” a proiectelor.

Inevitabil ajungi la concluzia, că și în voluntariat, oamenii și evenimentele sunt unice și necesare. Momentele sunt minunate și amintirile sunt prețioase. Dar totul trebuie cu suflet, pasiune și implicare. Trebuie să vii cu inițiativă, să vii cu idei, să-ți arăți și demonstrezi potențialul, să te dezvolți ca persoană, să-ți testezi limitele și puterea de muncă. Sunt un om al Dunării, crescut pe meleaguri Mehedințene și consider că mărețul Fluviu trebuie pus în valoare și prețuit așa cum se cuvine.

Oraș Drobeta-Turnu Severin
Emailoffice@modoflife.ro
Organizator comunitar