Pentru a obține rezultate de durată, comunitatea trebuie implicată, activată și tratată ca partener. Dezideratul final este schimbarea mentalității actuale și construirea unor noi comportamente îndreptate spre reciclare și folosirea responsabilă a resurselor.

Eu sunt Otilia

Vreau să fiu un model pentru cei 2 copii ai mei, societatea noastră suferind de lipsa acută a unor modele, a unor oameni pozitivi si proactivi care fac “ceea ce trebuie”.

Am ales să particip în acest proiect deoarece cred cu toată ființa mea că voluntariatul este calea cea mai sigură de a produce schimbarea ce ne-o dorim cu toții, atât în ceea ce privește deșeurile, cât și orice alte aspecte privind comunitatea; îmi doresc să ajut la conservarea resurselor naturale, sperând să le lăsăm “moștenire” generațiilor viitoare într-o stare cât mai bună!

Cu ajutorul trainingului la care am participat, am realizat imensa forță a societății civile, ce este oarecum în stare latentă. Am cunoscut oameni frumoși, cu suflet și viziune, ce vor să schimbe în bine comunitatea,  și sper să fiu și în continuare demnă de a lua parte la acest proces!

Oraș Cernavodă
Email ionascuotilia@yahoo.com
Organizator comunitar