Rezultate #cuapelecurate 2020

Am rezumat în 2 minute o mare parte dintre acțiunile și rezultatele proiectului, începând cu primăvara anului trecut, când am pornit în aventura #cuapelecurate​ alături de Lidl România.

Ne dorim, mai presus de toate, să formăm o comunitate de oameni care au aceeași dorință în suflet. Dorința de schimbare. Am observat cu toții cantitățile mari de deșeuri plastice aruncate la întâmplare în natură, pe malurile și chiar în apele Dunării și ale afluenților.Toată munca depusă de organizatorii noștri comunitari, partenerii de la CeRe și Bloc0, voluntarii și autoritățile care s-au implicat alături de noi, au ajutat la îndreptarea urmărilor vieții nesustenabile pe care o ducem. Rezultate noastre de până acum sunt mici în comparație cu ce am putea obține dacă schimbarea ar veni de la fiecare dintre noi. Dacă niciun deșeu de plastic nu ar mai fi abandonat la întâmplare.

Continuăm proiectul și ne dorim să îl creștem cu ajutorul tău. Hai să tratăm cauza, nu efectul! Putem preveni împreună poluarea cu plastic a apelor, prin schimbări mici cu impact mare.

0 Shares
Share
Share
Tweet
Pin