Picnic fără plastic

Film de Oscar

Natura de picnic – cea mai bună prezență în rol principal

Acum, că ne-am luat înapoi de la Covid poienile, plajele, râul și ramul, putem declara oficial deschis sezonul de picnic. Noi am făcut un mic film despre cum ar trebui să arate o ieșire la iarbă verde, care să agreseze cât mai puțin natura.

În centru, obsesia noastră, plasticul, a cărui statuie ne chinuim să o dărâmăm, că oricum este la modă treaba asta acum. În câteva minute puteți afla (deși bănuim că știați deja) despre mici strategii și gesturi, care ne ajută să nu lăsăm moștenire planetei, pentru 500 de ani, PET-urile și caserolele noastre.   

În definitiv, orice băutură – de la apă sau iaurt la cel mai scump vin franțuzesc – are un gust mult mai bun într-un recipient din sticlă decât în PET. Nu vrem să spunem că e musai să mergeți la picnic cu șampanie franțuzească, dar înțelegeți și voi că asta ar fi mai bine atât pentru omul degustător, cât și pentru ape și păduri.

Mai multe veți vedea în filmulețul nostru, dar cred că deja nu mai e nevoie să vină Lidl România, partenerul nostru în lupta pentru ape mai curate, să ne spună că e bine să adunăm resturile rămase după un picnic.

0 Shares
Share
Share
Tweet
Pin