Jocurile deșeurilor

sau
Lupta împotriva Marelui Monstru al Deșeurilor de Plastic

Dacă lupta pentru o Dunăre #CuApeleCurate ar fi un joc… ​

Toate județele de pe malul Dunării s-ar transforma în regate care se luptă cu Marele Monstru al Deșeurilor de Plastic.

12 județe-regat se pregătesc de marele război declarat deșeurilor din plastic, iar misiunea înțelepților din tărâmurile dunărene este să găsească o cale să doboare acest monstru.
Dacă ar birui, tărâmul marelui fluviu ar avea numai de câștigat.

Jocurile Deșeurilor sunt crâncene, pe tot întinsul județelor-regat există tone de deșeuri abandonate, care mai devreme sau mai târziu ajung în apă, dând de furcă celor care depind de ea – păsările, peștii, animalele, plantele și nu în ultimul rând oamenii.

Așa că înțelepții regatelor își caută aliați strașnici. Ei au așternut pe hârtie planurile de luptă pe care le-au numit „Planuri Județene de Gestionare a Deșeurilor” și „Sisteme de Management Integrat al Deșeurilor”. Cu acest arsenal, încearcă să distrugă nepăsarea care domnește în cele 12 județe-regat și să creeze un aliat pe măsura balaurului cu zeci de capete care terorizează tărâmul. Dar aceasta este numai prima victorie împotriva Monstrului Deșeurilor de Plastic.

Jocurile Deșeurilor presupun multă voință și oșteni curajoși pentru câștigarea războiului declarat plasticului. Aici intră în luptă Făt-Frumos-Din-Dunăre, care a întocmit pentru județele-regat un plan de luptă numit Ghidul de Gestionare a Deșeurilor.

Este nevoie însă de implicarea fiecărui oștean din aceste tărâmuri pentru ca Marele Monstru al Deșeurilor de Plastic să fie oprit și pentru ca povestea noastră să aibă un final fericit.

La luptă, așadar! La lupta #CuApeleCurate!

Copyright © 2022 Cu Apele Curate | Toate drepturile rezervate.